Simma med bröstimplantat

Oavsett om du sysslar med simning på elitnivå eller hobbynivå kanske du undrar om det är möjligt att genomgå en bröstoperation och kunna fortsätta simma obehindrat? Svaret på frågan är enkelt. Det är fullt möjligt att fortsätta med simning som sport och motionsform både privat och professionellt.

Det du behöver tänka på är dock att följa återhämtningsråden så noggrant som möjligt efter ingreppet och se till att vila ordentligt. Du ska inte bada i bassäng förrän din kirurg säger att det går bra och du ska inte anstränga dig på något sätt innan ärren har läkt som de ska. När du har vidtagit alla åtgärder och tagit hänsyn till alla föreskrifter kan du återgå till din simning.

Testa marknadens mest bekväma implantat

För dig som simmar är Motiva Round Ergonomix ergonomiska implantat ett självklart val eftersom de är anpassade att följa kroppens rörelser på ett naturligt sätt. Implantaten ser dessutom mycket naturtrogna ut eftersom de efterliknar riktig bröstvävnads utseende och rörelsemönster. Du kan läsa mer om Motivas ergonomiska implantat på deras hemsidan där du också hittar information om både återhämtning och garanti.

I framtiden hoppas forskarna kunna tillverka bröstimplantat skapade av naturliga stamceller men i väntan på detta genombrott existerar det inga bättre bröstimplantat än de Motiva tillhandahåller. Som simmare kan du känna dig lugn och trygg när du utövar din sport.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

saturation